BENVINGUTS AL CURS 2022-23

Després de l’estiu, de descansar i recarregar forces, tornem a la rutina amb energia per afrontar plegats un nou any acadèmic ple de reptes.

Esperem comptar amb tots vosaltres, per treballar plegats, i tirar endavant els projectes iniciats i engegar-ne de nous.

Quina millor manera de començar un nou curs que recordar tots els premis que es van recollir el curs passat i així motivar-nos una mica. Estem molt contents de tots els premis que hem guanyat, darrera aquests premis hi ha molt treball, de l’alumnat i també del professorat.

  • Sara Danta, Sílvia Cebollo i Alba Perez

Tercer premi de la categoria de 2n Cicle d’ ESO a la XV edició del premi Federico Mayor Zaragoza amb el seu treball sota el lema “Dones i homes en igualtat”, ODS 5, han quedat

  • Anna Estivill

Guanyadora d’un dels Premis als millors Treballs de Recerca de Batxillerat dins l’Àmbit de la Química, atorgats per la Societat Catalana de Química, amb el seu treball de recerca: “Més enllà dels nutrients: els compostos bioactius”, tutoritzat per la professora Patricia Cava.

  • Ruth Martí i Aina Miró

1r i 2n premi a la XIII PREMIS DE RECERCA DE BATXILLERAT DEL CERERutejant per la Palma d’Ebre”, i “Ca Don Joan, una mirada diferent

  • Ruth Martí i Aina Miró,

2n i 3r premi respectivament de la XVI edició del Premis CETT Fundació Treball de Recerca en Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Batxillerat de la UB.

Els treballs han estat tutoritzats pel professor Biel Pubill.

  • M. Angèlica Berruecos Mejía de 2n C

Una de les guanyadores del XII Concurs de microrelats de terror  convocat per la biblioteca de l’Institut Cristòfol Despuig de Tortosa amb el relat “13 de novembre”

  • Emma Monclús, Joana Landa, Marc Mur, Marcel Rius i Marta Miró, categoria 4ESO

Finalistes al concurs  X(p)rimenta 2022 amb el vídeo “La làmpada de lava”

  • Andrea Navarro, Berta Silvestre i Carla Perelló, categoria 1BAT

Finalistes al concurs  X(p)rimenta 2022 amb el vídeo Bateria d’alumini, carboni i aire”

  • Kawtar Chellay

Finalista al concurs Patrimoni natural, on ha participat alumant de 3r i 4t d’ESO de llengua castellana

  • Júlia Tarragó.

Finalista als Jocs Florals

“L’objectiu principal de l’educació és el de crear persones que siguin capaces de fer coses noves i no simplement de repetir el que altres generacions han fet”. Jean Piaget