IMPULS DE LA LECTURA


Consell Escolar. Informació dels representants dels pares

Imprimeix PDF

CARTA DE LES REPRESENTANTS DE PARES I MARES AL CONSELL ESCOLAR A TOTES LES FAMÍLIES

Després d’uns mesos d’haver estat escollides com a membres del Consell Escolar de l’IES en representació de tots els pares i mares, i havent començat ja el nou curs escolar, ens adrecem a vosaltres primer que res per agrair-vos la confiança que ens heu donat per ser els vostres portaveus al Consell Escolar.

En segon lloc, us volem demanar que ens tingueu en compte per poder fer una bona feina d’interlocutores entre el centre i els pares i mares. La família i l’institut són dos puntals fonamentals per al desenvolupament dels nois i noies. Com més fluïdes, cordials i complementàries siguin les relacions i la comunicació entre les dos parts, millor podrem respondre a les necessitats educatives dels nostres fills i filles. Tot i que hem de procurar no voler incidir només en qüestions personals, com a membres del Consell Escolar podem incidir en qüestions de grup ja que per a les personals tenim altres vies (reunions amb el tutor/a o amb el coordinador de cicle) per solucionar-les.

Per contactar amb nosaltres teniu l’adreça   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé la possibilitat de contactar personalment amb nosaltres

Qualsevol comentari o incidència del grup al qual pertanyen els vostres fills i filles serà escoltat i en les reunions del Consell Escolar o en altres de més petit format amb els membres de l’equip directiu, intentarem resoldre el problema o mirar de tenir més informació o explicació dels fets succeïts.

Restem a la vostra disposició.

Cordialment,

Carolina Rofes Cases

Montserrat Estela Carreras

 

Flix, novembre 2013

 

Us podeu descarregar la Progamació General Anual 2013-2014 de l'Institut clicant aquí .

Correu electrònic:

iesflix@xtec.cat

Telèfon i Fax

977 410 459

Carrer Salvador Espriu, 1

43750 - Flix

Edu3.cat logo Edu365.cat logo saga logo Logotip Xtec Logotip AMPA

Enllaços