IMPULS DE LA LECTURA


Projecte de recerca 4t ESO 2018

Imprimeix PDF

Divendres 15 comença el projecte de recerca de 4t d’ESO.

Us heu de despenjar el fitxer comprimit “projecte_de_recerca_2018” de l'enllaç que teniu al peu d'aquest document. Dins hi ha quatre documents en format pdf. A l’hora d’extreure els documents us demanarà una contrasenya, poseu-la.

Us heu d’imprimir tres dels quatre documents que hi trobareu:

  • “presentació_treball_recerca” : hi ha el calendari que seguirem aquesta setmana del projecte, les sortides que farem, els grups on treballareu, l’aula on estarà cada grup, exemples de les taules de seguiment que farem servir per a puntuar els vostre comportament i un model de la fitxa d’avaluació.
  • “dossier_alumne”: aquest document és fonamental ja que descriu detalladament com s’ha d’elaborar el dossier del projecte de recerca, i com s’ha de preparar l’exposició oral. L’heu de consultar cada dia.

Finalment, també us heu d’imprimir un d’aquests dos documents depenent del projecte que féssiu.

  • “batalla_ebre”
  • “cicle_aigua”

Recordeu que, abans de les sortides, heu de consultar el dossier que us correspongui fer perquè hi ha preguntes que haureu de respondre segons la informació donada a la sortida.

Salutacions!!


Tota la informació del projecte de recerca de 4t d'ESO la trobareu clicant aquí (feu servir el winrar per a descomprimir el fitxer).

Correu electrònic:

iesflix@xtec.cat

Telèfon i Fax

977 410 459

Carrer Salvador Espriu, 1

43750 - Flix

Edu3.cat logo Edu365.cat logo saga logo Logotip Xtec Logotip AMPA

Enllaços