IMPULS DE LA LECTURA


Educat 2.0 Llibres curs 2011-12

Imprimeix PDF

logologo2

El passat dia 9 de juny, la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, va presentar  en roda de premsa el nou programa eduCAT 2.0, que es desplegarà a tots els centres públics de cicle superior de primària i d'ESO.

Els alumnes de l'1x1 quedaran integrats a l'eduCAT 2.0 i el programa agrupa les actuacions per promoure l’ús dels instruments digitals en els processos d’ensenyament i d’aprenentatge, i es combina l’existència de llibres de text i el material d’aprenentatge complementari (MAC) en PAPER amb els recursos digitals.

Així doncs, PER AL CURS VINENT, es treballarà amb llibre digital i MAC a les àrees de matemàtiques, llengua castellana, tecnologia, ciències naturals, física i química, biologia i geologia. Amb llibre de text, a les àrees de ciències socials i llengua catalana (disposaran també de la corresponent llicència digital). Amb llibre digital, a les àrees d’anglès i música.

Els llibres de text i el material d’aprenentatge complementari (MAC) els distribuirà l’AMPA de l’Institut de Flix al llarg de la primera setmana de setembre al mateix centre (falta concretar els dies).

El cost d’aquest material serà de 115€ per als no socis de l’AMPA i de 98€ per als socis.

Per recollir aquest material, caldrà presentar el justificant del banc amb el pagament fet a qualsevol dels comptes de l’AMPA (no s’admetrà metàl·lic).

Si voleu ser socis de l’AMPA, només cal omplir l’imprès adjunt i deixar-lo a la bústia de l’AMPA (a l'Institut de Flix) o portar-ho a l’Ajuntament de cada poble.

Imprès soci AMPA

Correu electrònic:

iesflix@xtec.cat

Telèfon i Fax

977 410 459

Carrer Salvador Espriu, 1

43750 - Flix

Edu3.cat logo Edu365.cat logo saga logo Logotip Xtec Logotip AMPA

Enllaços