IMPULS DE LA LECTURA


Premis IDECE per a M. Guiu i L. Ferrús

Imprimeix PDF

Martí Guiu i Laia Ferrús guanyen el primer i tercer premi respectivament en la 4a convocatòria dels premis IDECE (Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre). La finalitat d'aquest premi és, entre d'altres, fomentar la projec ció de les Terres de l'Ebre així com també pretén recompensar la qualitat dels treballs de recerca que tractin sobre estudis integrals de les comarques de l'Ebre.

El treball de Martí Guiu: La música de la natura. Els ocells parla de l'Espai de Sebes i en concret de com els ocells es comuniquen a través dels diferents cants, ha representat aquest cants gràficament i ha representat els sons musicals. Això ha donat com a resultat una composició musical titulada Les quatres estacions de Flix.

El treball de la Laia Ferrús amb el títol de Didactiebre i el subtítol Conèixer ajuda a estimar presenta una empresa fictícia dedicada a organitzar sortides adreçades a l'alumnat de diferents nivells. És una proposta didàctica amb activitats molt diverses per donar a conèixer el potencial turístic i els principals atractius de la nostra comarca, la Ribera d'Ebre.

El jurat va lloar d'ambdós treballs el rigor científic, la creativitat, l'esforç i la qualitat de continguts.

Des del nostre centre els volem felicitar pel guardó; també a les seves famílies i al professorat que els van tutoritzar per la seva bona feina.

Felicitats Martí i Laia!!

Si voleu veure més fotografies visiteu el bloc XEICIES clicant aquí.


Correu electrònic:

iesflix@xtec.cat

Telèfon i Fax

977 410 459

Carrer Salvador Espriu, 1

43750 - Flix

Edu3.cat logo Edu365.cat logo saga logo Logotip Xtec Logotip AMPA

Enllaços